0744 692 299 - FUNERARE SUBIN

 

”Viaţa poate fi privită ca un vis,
iar moartea ca o trezire.”

A. Schopenhauer

 

În clipele care urmează unui deces în familie, este esențială găsirea unui sprijin care să vă permită să traversați acest moment cu adevărat dificil.

Societatea noastră, Subin Funerare, este aici pentru a vă ajuta să organizați și să duceți la bun sfârșit toate demersurile legate de ceremonia funerară.

Cu toții știm ce înseamnă să pierzi pe cineva drag, fie că ni s-a întâmplat nouă sau altora apropiați. Ne ocupăm cu atenție de fiecare detaliu, pentru ca dumneavoastră să puteți lăsa în grija noastră toate sarcinile care țin de organizarea ceremoniei. 

În cei peste 15 ani de activitate în domeniu, ne-am clădit o reputație bazată pe promptitudine, profesionalism și punctualitate. Dorim să vă aducem un real ajutor atunci cand vă aflați  în cele mai grele momente ale vieții.

Prin serviciile pe care vi le punem la dispoziție avem nădejdea ca veți putea trece mai ușor prin această perioadă.

Puteți apela numerele noastre de telefon la orice oră, iar noi vom fi alături de dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. 

Împreună vom pune la punct detaliile legate de ceremonia funerară.

Tel. 0744 692 299

Pași de urmat

Comanda de servicii funerare se stabilește la sediul societății, în urma solicitării aparținătorilor decedatului, în urmatoarea...

Citește mai departe

Acte necesare

Acte necesare pentru ridicarea ajutorului de înmormântare (de la Casa de Pensii)

Citește mai departe

Rezervare loc cimitir

Vă putem pune în contact cu Administrația Cimitirelor, vă putem prezenta detalii necesare și vă putem oferi...

Citește mai departe

0744 692 299